Fond de urgenta pentru Ucraina
Sprijin pacienți
În desfășurare
Martie 2022
În aceste vremuri, zeci de mii de ucrainieni au de înfruntat un dublu război: războiul de afară, cu soldați reali, bombe și raiduri aeriene și războiul cu boala. Aceștia sunt bolnavii cronici, oamenii care ajung în spitale cu diferite afecțiuni sau oamenii care cad victime războiului de afară. Familiile lor. Cadrele medicale. 
 
>>> DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR (bank transfer): RO83 INGB 0000 9999 0452
>>> DONEAZĂ ONLINE (online donations): AICI
>>> COMPLETEAZĂ CONTRACT SPONSORIZARE (corporate sponsorship) AICI
 
Suntem cu gândul la acești oameni. Copii și adulți cu boli grave, precum cancerul. Răniții.  Doctorii. Asistentele. Infirmierele. Cum pot lupta pentru viață în spitale sau acolo unde sunt izolați din cauza conflictului? Mai au acces la tratamentul de care depinde viața lor? Ce resurse au? Cât le vor ajunge? Care sunt șansele lor?
 
Fondul de Urgență pentru Ucraina a fost creat pentru acest scop - pentru a-i ajuta pe pacienții și familiile lor, pe cei care au de înfruntat acest dublu război. Războiul de afară și războiul cu boala. Pentru medicamente, echipamente medicale sau pentru resursele necesare pentru a-și continua tratamentul și a lupta pentru viața lor. 
 
Ce face Dăruiește Viață?
Identificăm nevoi punctuale, de la firul ierbii, pentru a răspunde cu sprijin. Păstrăm legătura cu mai multe contacte din Ucraina pentru a obține un necesar și a redirecționa ajutorul nostru acolo unde este oamenii au nevoie de el.  
 
Urmărește eforturile noastre aici
 
Cum vă puteți implica?
Folosind butoanele de mai jos pentru a încheia un contract de sponsorizare sau pentru a dona ca persoană fizică.
 
#solidaritate
#omlângăom
 

Implică-te și tu!

Fie că ești persoană fizică sau juridică, poți ajuta.

Redirecționează 20%