Logo
CadouriCampania taSponsorizează 20%Acțiunile tale

Inima ta dă ritmul schimbării

Am terminat lucrările de construcție pentru #NoiFacemUnSpital. Continuăm cu mobilierul, testele și recepția. Rămâi alături de noi pentru o schimbare pe termen lung. Implică-te!

lei = 10 acțiuni

Frecvența donațiilor

Modalitate de plată

Vezi cum arată Spitalul pe care îl construim împreună

Saloane prietenoase, cu grup sanitar propriu, spații de relaxare pentru părinți, saloane individuale pentru ATI, bloc operator realizat integral în sticlă pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale și multe spații de joacă unde copiii să-și poată trăi copilăria cât timp luptă cu boala. Spitalul Viitorului construit de peste 350.000 de inimi care au decis să bată împreună pentru schimbare.

#NoiFacemUnSpital este #SpitalulPremierelor

Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, un Spital de Copii este construit de la zero. Este o inițiativă unică în Europa Centrală și de Est. Ce premiere aduce în România? 

  • Primul Departament de Radioterapie Pediatrică dintr-un spital de stat
  • Bloc operator construit integral din sticlă
  • Condiții moderne: saloane ATI individuale, training permanent, multidisciplinaritate 
  • Îngrijire centrată pe pacient: aici copilul bolnav de cancer va avea acces la toate procedurile necesare în tratament
  • Spații umane: loc de joacă, paturi pentru mămici, observator astronomic, cinema, sală radio, loc de joacă, spații de relaxare, de învățare etc.
  • Tehnologie: digitalizare, echipamente de ultimă generație în radioterapie, sistem BMS pentru întreaga clădire, tehnologii noi pe secții, sistem de tratare a aerului
Citește despre proiect

Poveștile celor care dau ritmul schimbării

Inima lui Sasha

Inima lui Sasha

Sasha a aflat de #NoiFacemUnSpital de la Oana, mama lui, și a fost bucuros să ajute alți copii să se vindece cum s-a vindecat și el.

Citește povestea
Inima lui ZiZi

Inima lui ZiZi

ZiZi a ajuns în România în timpul conflictelor din Siria. Părinții ei urmau să afle că asta nu era singura bătălie de dus. ZiZi a fost diagnosticată cu leucemie.

Inima Biancăi

Inima Biancăi

Bianca a fost încântată să pună cărămida ei la #NoiFacemUnSpital, mai ales că și ea a trecut prin experiența bolii și știe cum e să duci o astfel de luptă, dar să n-ai condițiile necesare.