Sprijinim lupta cu COVID-19

Eu sunt un om norocos, pentru ca sunt sanatos. Boala e o intamplare, la fel si sanatatea mea. Asa ca vreau sa ma implic si sa-i ajut pe copiii mai putin norocosi.
Campaign Icon
Ideea mea de implicare
D
Dăruiește Viață
lei = 10 acțiuni

#Responsabilitate și #solidaritate pentru a lupta cu COVID-19.

Realitatea este că numărul de infectări va crește exponențial. Iar atunci sistemul medical va fi inundat de mii de cazuri care vor necesita îngrijire medicală. Niciun sistem nu poate fi pregătit pentru un flux atât de mare de pacienți. Dar dacă nu facem nimic, ci doar ne uităm cu panică la boala care se apropie de noi, îi dăm putere bolii!

CE PUTEM FACE Împreună: susținem spitalele din România și cadrele medicale din prima linie pentru a lupta cu coronavirusul:

  • Ridicăm un SPITAL MODULAR pentru a crește capacitatea de tratare a pacienților cu COVID-19
  • Donăm echipamente de protecție, echipamente și aparatura medicală necesare spitalelor din țară

Individual: suntem responsabili. Rămânem în casă, respectăm regulile de carantină și izolare și respectăm regulile de igienă.

Vezi stadiul donațiilor la acest link

PENTRU CE DONEZI Cunoscând nevoile sistemului medical românesc și necesarul spitalelor din alte țări care se confruntă cu #coronavirusul am identificat următoarele nevoi:

  • Ridicarea unui spital modular care să permită tratarea cazurilor de COVID-19
  • Echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie: combinezoane, mănuși, măști, ochelari de protecție, viziere, botoși, dezinfectanți etc.
  • Echipamente și aparatură medicală: sonde de intubație, infuzomate, aparate de ventilație, măști oxigen etc.

UNDE AJUNG DONAȚIILE TALE În spitalele din țară care se confruntă cu COVID-19, spitale de boli infecțioase, spitale de urgență etc. La personalul medical care va fi cel mai expus la virus și care necesită înnoirea echipamentului de protecție la fiecare interacțiune cu pacientul. La pacienții infectați cu COVID-19, care vor avea nevoie de îngrijire medicală.

Fiecare donație e o investiție care poate salva vieți.

Urmărește stadiul donațiilor în pagina de proiect, la acest link

Fii responsabil! Fii solidar! Implicarea ta va salva vieți.

mulțumesc investitorilor
111.393acțiuni strânse
0zile rămase
46.0%