Spitale reziliente

Anul acesta, in loc de cadouri, va invit sa donati in campania mea. Eu am deja tot ce imi doresc, iar copiii de la Spitalul “Marie Curie” au nevoie de conditii decente de tratament!
Campaign Icon
Ziua mea de naștere
O
Oana Marinescu
lei = 10 acțiuni

Nu avem control asupra virusului și asta ne sperie. Nu avem control asupra viitorului și asta ne sperie. Nu avem control asupra vieții noastre și asta ne sperie. Nu avem control asupra vieților celor dragi și asta ne sperie.

Sistemul sanitar este în colaps, medicii și asistentele nu au echipamente de protecție și de intervenție, iar asta ne înspăimântă. Ne simțim fără apărare.

Ce facem?

Putem fugi, putem plânge, putem să ne blocăm, sau putem să acționăm.

Cred în forța restructurantă a acțiunii în fața fricii!

Cred în reziliența pe care o putem construi cu toții, atât pentru noi înșine, cât și pentru societate, acționând împreună, pentru un scop comun, mai mare decât oricare dintre noi!

Cred în resursele infinite de Bine care există în oameni, chiar și în cele mai dificile condiții!

Și de aceea vă invit să facem împreună Bine: în spitalele noaste sunt oameni extraordinari care pot să aibă grijă de noi, de familiile noastre, de prietenii noștri. Ca să-și poată face meseria este vital ca ei să fie cât mai protejați de boală și să aibă echipamentele cu care să trateze pacienții.

Statul a eșuat în a le asigura ce au nevoie. Zeci de spitale din toată țara au solicitat ajutorul Asociației Dăruiește Viață, pentru a primi echipamente și aparatură strict necesară pentru lupta împotriva COVID-19.

Și noi ce facem? Lăsăm statul să ne decidă nouă viața? NU!

Acolo unde au eșuat politicienii, putem să reușim noi!

Donează pentru dotarea cu echipamente a spitalelor și a personalului medical!

Fiecare donație, cât de mică, este o șansă la viață. Este o investiție în viitor. Este o victorie împotriva fricii. Este un pas înainte pentru reziliența noastră, a medicilor, a asistentelor și a spitalelor noastre.

Fiecare donație este viață! Fiecare donație scoate la lumină Binele din noi și îl dă mai departe: cel mai bun antidot în fața virusului pe care îl avem!

Donează pentru medici, asistente și spitale! Oferă-le darul rezilienței! Este în puterea ta!

mulțumesc investitorilor
900acțiuni strânse
0zile rămase
18.0%