Expediție în America de Sud pentru campusul medical

Eu sunt un om norocos, pentru ca sunt sanatos. Boala e o intamplare, la fel si sanatatea mea. Asa ca vreau sa ma implic si sa-i ajut pe copiii mai putin norocosi.
Campaign Icon
Ideea mea de implicare
M
Mihai Iliescu
lei = 10 acțiuni

În ultimii ani, alături de cei de la Dăruiește Viață, am organizat expediții care au avut ca scop și promovarea inițiativei lor de construire a unui Spital de Copii, prin organizarea unor campanii de strângere de fonduri desfășurate pe întreaga durată a expedițiilor.

Două campanii de strângere de fonduri am organizat până acum: 2019: am atins toate extremitățile cardinale ale României (Zimnicea, Beba Veche, Horodiștea și Sulina în 3 zile) 2021: am făcut înconjurul Uniunii Europene, atingând extremitățile cardinale ale acesteia (Sulina, Tarifa, Cabo da Roca și Nordkapp în 12 zile, 10.241 km)

M-am oprit acasă la Moș Crăciun. În drumul către casă m-am oprit și la Rovaniemi, unde am avut misiunea să-i înmânez o scrisoare Moșului din partea copiilor bolnavi de cancer din Spitalul Marie Curie.

Momentul a fost unul copleșitor. Singurul lucru la care m-am gândit atunci a fost acela că nu știu câți din copiii care „au semnat” acea scrisoare, vor mai ajunge să se bucure de următorul Crăciun care avea să vină...

Trebuie să continui drumul, descoperind America de Sud. Mi-am propus ca în ianuarie-februarie 2024 să străbat America de Sud de la Nord-Cartagena Columbia, la Sud-Ushuaia Argentina, trecând prin Columbia, Ecuador, Peru, Chile, Bolivia și Argentina, parcurgând în total aproximativ 12.900 km.

Pe parcursul desfășurării expediției, voi strânge fonduri în această campanie, pe care voi încerca să o promovez cât mai bine, la fiecare postare (sper zilnică) de pe parcursul acestei călătorii și sper să reușesc să strâng o sumă cât mai importantă de bani.

Vă încurajez pe toți să donați pentru construirea primului campus medical din România.

mulțumesc investitorilor
100acțiuni strânse
0zile rămase
8.0%