De ziua mea, dăruiește viață

Anul acesta, in loc de cadouri, va invit sa donati in campania mea. Eu am deja tot ce imi doresc, iar copiii de la Spitalul “Marie Curie” au nevoie de conditii decente de tratament!
Campaign Icon
Ziua mea de naștere
D
Diana Furtuna
lei = 10 acțiuni

În 10 ianuarie e ziua mea de naștere. Vă mulțumesc tuturor celor care îmi trimit gânduri calde, vi le întorc înzecit. În loc de flori sau cadouri, vă rog să contribuiți la realizarea unui proiect de suflet: primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă din România.

Rata de supraviețuire a copiilor bolnavi de cancer este cu 20% mai mică în Europa de Est comparativ cu Europa de Vest, conform Childhood Cancer International Europe. De ce? Din cauza accesului inegal la cele mai bune standarde de îngrijire medicală și cercetare. Dacă și tu crezi că fiecare copil are dreptul la o îngrijire de calitate, indiferent de zona din care provine sau posibilitățile financiare ale familiei, cel mai frumos cadou pe care mi-l poți dărui este să susții această cauză alături de mine, printr-o donație AICI (vezi butonul ‘Donează online’).

Echipa Dăruiește Viață a terminat lucrările de construcție și continuă cu mobilierul, testele și recepția. Citește mai multe despre proiect aici: https://www.daruiesteviata.ro/proiecte/noifacemunspital-primul-spital-national-de-copii-pentru-cancer-boli-grave-si-trauma

Vă mulțumesc!
 Diana

mulțumesc investitorilor
177acțiuni strânse
0zile rămase
51.0%