De 10 ani, Dăruitori. De schimbare.

**Implică-te** pentru următorii 10 ani.

Suntem peste 500.000 de Dăruitori

Dăruitori de speranță, de putere, de încredere că putem face lucrurile altfel. De viață. Implicarea și energia noastră înseamnă proiecte implementate în spitale din toată țara. Și șanse în plus pentru ca alte inimi să bată.

10 ani de șanse în plus. Pentru pacienți. Pentru cadrele medicale.

Vlăduț și Alina, două vieți

Viața lui Vlăduț și a mamei lui, care i-a fost alături în cei trei ani de tratament. Vlăduț este bine acum, dar și-ar fi dorit alte condiții în spital. Acestea vor fi disponibile la #NoiFacemUnSpital datorită vouă, Dăruitorilor de viitor.
Poveste spusă de Paula Herlo. Ascultă.

Natalia Lukianova, voluntară

Natalia a fugit din Ucraina când a izbucnit războiul, iar acum este voluntară Dăruiește Viață. Alături de ea ați fost voi, Dăruitorii de viață, cei care ne-ați ajutat să trimitem zeci de paleți cu medicamente și echipamente în țara ei.
Poveste spusă de Alex Dima. Ascultă.

Dr. Eugen Oleineac, medic ATI

Dr. Oleineac este medicul pentru care durerea nu ar trebui să existe într-un spital de copii. El coordonează proiectul de terapia durerii în Spitalul Marie Curie din București. Are susținerea voastră, a Dăruitorilor de schimbare.
Poveste spusă de Marius Manole. Ascultă.

Mihai Grecea, regizor

Mihai a fost în Colectiv pe 30 Octombrie 2015. Apoi, a stat luni întregi în spitale. Alături de el ați fost voi, Dăruitorii de șanse. Voi ați făcut posibilă reacția rapidă a Dăruiește Viață într-o astfel de situație de criză.
Poveste spusă de Oana Pellea. Ascultă

Prof. Dr. Daniel Coriu

Dacă vorbim despre speranță, cel mai bun exemplu sunt Prof. Dr. Coriu și echipa sa. Împreună tratează anual sute de pacienți cu leucemie care ajung la Institutul Clinic Fundeni. Alături le sunteți voi, Dăruitorii de șanse.
Poveste spusă de Carmen Uscatu. Ascultă.

Diana, mama Andradei

Ea este Diana. O mamă a cărei fiică, Andrada, nu mai este, în ciuda eforturilor mamei sale de a o salva. Dar Diana tot nu a renunțat, a continuat să lupte cu sistemul. Alături de ea sunteți voi, Dăruitorii de putere.
Poveste spusă de Mona Nicolici. Ascultă

Prof. Dr. Cornelia Nițipir

Prof. Dr. Nițipir este medicul care luptă an de an să câștige timp pentru sute de bolnavi de cancer. Alături îi sunteți voi, Dăruitorii de timp. Cei care ați făcut posibilă renovarea Secției de Oncologie de la Spitalul Elias București.
Poveste spusă Mihai Morar. Ascultă

Robert, pasionat de fotbal

El este Robert, copilul care a trecut, la doar 7 luni, printr-un transplant de celule stem. Alături de el ați fost voi, Dăruitorii de șanse. Cei care ați făcut posibilă renovarea Centrului de Excelență în Tratarea Cancerului la Copii din Timișoara.
Poveste spusă de Oana Gheorghiu. Ascultă.

Asis. Univ. Dr Silvius Negoiță

Dr. Negoiță este medicul care a tratat la terapie intensivă sute de pacienți COVID-19, la Spitalul Elias din București, acolo unde Dăruiește Viață a construit un spital modular. Alături i-ați fost voi, Dăruitorii de viață.
Poveste spusă de Paula Seling. Ascultă.

Petre Ion, voluntar

El este Petre Ion, pompierul care acum 10 ani făcea un transplant de celule stem pentru a se salva. Astăzi e bine. Face voluntariat și îi ajută și pe alții să treacă mai ușor prin momentele dificile ale bolii. Alături de voi, Dăruitorii de viitor.
Poveste spusă de Virgil Ianțu. Ascultă.