• en
  • fr
  • ro

Ghidul tau in cancer

16 ghiduri pentru pacientii diagnosticati cu cancer

Ne dorim sa fim un ajutor pentru tine, fie ca te confrunti personal cu aceasta problema, fie ca ai in familie o asemenea situatie sau printre prieteni.

Vrem sa iti oferim informatii pe intelesul tau pentru a sti ce inseamna aceasta boala, ce tratament are, care sunt efectele secundare, cat de importante sunt controalele, monitorizarea etc.

Si munca doctorilor va fi mai usoara, pentru ca principalele probleme cu care te confrunti au acum un raspuns, in scris, la care te poti intoarce in orice moment.

Cele 16 ghiduri destinate bolnavilor de cancer au fost traduse in cadrul unui proiect al Asociatiei Daruieste Viata, cu sprijinul Fundatiei Vodafone, prin programul Voluntar de profesie. Traducerea este avizata de traducatorul Raluca Chifu. Fiecare ghid a fost revizuit de un medic cu pregatire oncologica. Coordonarea ghidurilor a fost făcută de Geta Roman.

Rezultatele muncii noastre le gasesti in spitalele pe care le-am renovat si/sau dotat in București – la Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „MS Curie”, la Spitalul Clinic de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara și la Spitalul Clinic de Copii din Brașov.