Jurnal de Spital Modular Piatra Neamț: montăm structura metalică

Jurnal de Spital Modular Piatra Neamț: montăm structura metalică

Prima săptămână din martie aduce vești bune de la Piatra Neamț, unde primii ghiocei și-au făcut apariția odată cu structura metalică a Spitalului Modular. Privim cu entuziasm cum se concretizează proiectul nostru, iar fiecare donație ajută la avansarea lucrărilor. Împreună repornim inima spitalului județean.

 

EzscPHA3tzQipCmFB.avif

 

Iată care este stadiul lucrărilor în Jurnalul de Spital Piatra Neamț. Am finalizat lucrările de montaj al ancorelor chimice și lucrările de execuție a rețelei de canalizare. În prezent, se lucrează la reîntregirea inelului de apă al spitalului și am început montajul stâlpilor metalici – baza pe care vor fi așezate unitățile modulare.

 

Du8BG65AaWKcvhSnJ.avif

 

Săptămâna aceasta vor fi livrate și depozitate unitățile modulare pe șantier până la finalizarea structurii metalice. În acest moment, stadiul de fabricare al unităților modulare, inclusiv instalația electrică, este de 75%. În vederea evitării întârzierilor, verificăm în paralel stadiul comenzilor cu privire la tâmplăria interioară și exterioară.

 

FZYepxG3kQHGtYSrQ.avif

 

CONSTRUIM SPITALUL MODULAR 2 PIATRA NEAMȚ pentru a reda spitalului posibilitatea de a trata pacienți în regim de terapie intensivă. O secție ATI exterioară care să le permită cadrelor medicale și pacienților să lupte pentru viață.

ALĂTURĂ-TE ȘI TU!

 

Credit foto: Brândușa Balan


Donează pentru o șansă la viață

lei = 10 acțiuni