În ce etapă este inițiativa #NoiFacemUnSpital? Vești bune!

În ce etapă este inițiativa #NoiFacemUnSpital? Vești bune!

27 iun 2023 | 2 min
Jurnal de Spital

În iunie 2018, am turnat fundația acolo unde #NoiFacemUnSpital. Mulțumim că ai avut încredere în #Noi, comunitatea Dăruiește Viață.

În iunie 2023, am început recepția lucrărilor de construcție, adică verificarea și evaluarea calității lucrărilor de către autoritățile statului. Am avut un vis. Am promis și am făcut. 

Ce urmează? Mai avem câteva etape. Pregătim donația și relocarea secțiilor. Iar acum strângem fonduri pentru echiparea Spitalului. 

Credit foto Alex Busuioceanu (1) copy.png


Și #Noi avem încredere în tine
 

Tu faci imposibilul posibil. Prin donația ta. Prin faptul că le povestești și celorlalți despre #NoiFacemUnSpital.

Mulțumim. E greu de exprimat emoția și bucuria pe care le simțim. Alături de tine, vedem că reușim orice ne-am propune. Suntem recunoscători pentru asta.

Povestea de abia începe. O poveste despre curaj, încredere, muncă și speranță. Tu ai puterea de a mai scrie un cuvânt, un paragraf, un capitol.

Continuăm împreună pentru a transforma #NoiFacemUnSpital într-un campus medical. Donează pentru viață.

Care sunt etapele următoare?

Finalizarea recepției

S-a întrunit comisia de recepție a lucrărilor, formată din reprezentanții instituțiilor statului (Primăria Capitalei, ISC, ISU), ai investitorului, specialiștii în construcții, proiectare și instalații, iar verificarea documentelor și a conformității este în desfășurare.
 

Credit foto Alex Busuioceanu (1).png

Echiparea Spitalului

O echipă de consultanți a lucrat alături de managementul Spitalului Marie Curie la necesarul de echipamente medicale și non-medicale, urmând să ne ocupăm de achiziții.


Credit foto Alex Busuioceanu (2).png


Donația către Spitalul Marie Curie

#NoiFacemUnSpital va funcționa ca un spital public, pentru ca toți copiii să aibă acces la tratament gratuit, în baza asigurării medicale.


Credit foto Alex Busuioceanu copy 3.png


Relocarea secțiilor

Elaborăm cu managementul și echipa medicală a Spitalului Marie Curie procesul de mutare a secțiilor de hemato-oncologie, chirurgie, neurochirurgie, blocul operator și terapie intensivă.


Credit foto Alex Busuioceanu copy 2.png


Proiect pilot în Departamentul de Radioterapie Pediatrică

Le-am propus autorităților un proiect prin care să implementăm un alt mod de a face management, bazat pe principii de guvernanță corporativă și medicală, în Departamentul de Radioterapie Pediatrică.

Credit foto Alex Busuioceanu.png


Articol scris de Gabriela Vătafu

Credit cover photo #NoiFacemUnSpital: Cătălin Georgescu


Donează pentru o șansă la viață

lei = 10 acțiuni