• en
  • fr
  • ro

Blog

Mastercard se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital

Am început construcția primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică pentru a le oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer din România. Ne doream un loc în care să fie tratați în condiții decente, în care să primească toată susținerea necesară pentru a putea lupta cu boala – atât ei și cât și părinții lor și medicii și asistentele care îi îngrijesc.

Dincolo de această nevoie reală, am vrut ca Spitalul să aducă o schimbare profundă în sistemul medical românesc: să definească un nou standard în asistența medicală din România și să arate că se poate să avem tratament ca în Vest. Aceasta este viziunea noastră. Și este o viziune pe termen lung care nu se finalizează odată cu inaugurarea Spitalului. Ci va continua cu întreținerea și gestionarea lui în următorii zeci de ani, dar și cu celelalte proiecte pe care le vom implementa.

Mastercard a înțeles viziunea noastră și se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital, ca partener de inovație pe termen lung. Susținerea Mastercard înseamnă, pentru anul 2019: facilitarea unei donații de 1 milion de euro pentru Spital, dar și o donație suplimentară de 2 euro pentru fiecare tranzacție cu cardul Mastercard realizată pe platforma noastră de fundraising Bursa de Fericire.

 

IMG-9645

Suntem bucuroși că, începând de astăzi, Mastercard devine partenerul pentru inovație al primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Sperăm că solidaritatea pentru cauze care contează pentru comunitate să devină un gest de normalitate prin care să construim împreună un viitor mai bun. De aceea, angajamentul nostru este să ne implicăm în susținerea comunității prin parteneriate de lungă durată. În acest fel, împreună cu toți partenerii și clienții noștri, începem astăzi ceva de neprețuit.” – Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România.

Donația Mastercard va fi folosită pentru a ne asigura că Spitalul va fi sustenabil pe termen lung și va funcționa într-un mod eficient. Acest lucru presupune regândirea modului în care sunt gestionate resursele din Spital, de la energie, la consumul de materiale și medicamente.

National_Promise_Issuer_2_DV

”Două dintre obiectivele pe care le vom atinge cu fondurile primite de la Mastercard sunt: implementarea unui sistem de management al clădirii (Building Management System), care va asigura un consum redus de energie, o utilizare eficientă a dotărilor și o mentenanță facilă a tuturor echipamentelor; și introducerea unui sistem logistic performant care să asigure trasabilitatea consumului de materiale și medicamente” – Oana Gheorgiu, Fondatoare Dăruiește Viață

Prin acest parteneriat Mastercard intră în comunitatea celor peste 250.000 de oameni și peste 1.700 de companii care au decis să facă o schimbare în sistemul medical românesc prin forțe proprii și să le ofere copiilor bolnavi de cancer o șansă la viață.

”Nu vrem doar să tăiem o panglică la inaugurare și apoi să spunem că ne-am terminat treaba! Ideea este ca acest spital să fie aici pentru decenii și să dăruiască viață copiilor bolnavi de cancer. Dacă cheltuielile de funcționare sunt gestionate eficient și spitalul va oferi asistență medicală de calitate, riscul de a avea probleme financiare va scădea.” – Carmen Uscatu, Fondatoare Dăruiește Viață

Share on FacebookTweet about this on Twitter
17.05.2019 Nu sunt comentarii

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.