• en
  • fr
  • ro

Blog

Jurnal de Spital – o nouă sesiune de lucru cu consultantul tehnic

Proiectul Spitalului este într-o continuă dinamică – pe măsură ce creștem, ne adaptăm nevoilor medicilor și personalului din actualul spital, dar și inovațiilor pe care vrem să le aducem modului în care se oferă îngrijire pacienților-copii. Săptămâna aceasta am avut o întâlnire de lucru cu consultantul nostru tehnic, Claudio Meirovich.

Screenshot 2019-07-05 at 11.22.59

Claudio are peste 20 de ani experiență în proiectarea echipamentelor pentru unități medicale și a fost implicat în peste 75 de proiecte, din 30 de țări. În prezent, conduce Meirovich Consulting, în Madrid, și oferă consultanță tehnică pentru achiziția de echipamente medicale și instalații spitalicești (inclusiv evaluarea, supravegherea instalării și instruirea personalului). Pentru Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, Claudio oferă consultanță pentru proiectul gazelor medicale și pentru dotarea blocului operator și a secției de Terapie Intensivă.

L-am cunoscut pe Claudio în ianuarie 2019, în vizita de documentare la două spitale din Barcelona: Hospital Sant Joan de Deu și Vall d’Hebron. Atunci ne-a prezentat o unitate medicală gândită, cu adevărat, în jurul nevoilor copilului și ale părintelui care îl însoțește în spital. Un spațiu în care cel mic să-și poată trăi copilăria, iar părintele să-și poată aduna forțele pentru a-l susține cât mai bine.

Consultanța oferită de Claudio ne va ajuta să creăm un bloc operator modern, cu 7 săli de operație și o Secție de Terapie Intensivă care reduce considerabil riscul de infecții, prin saloane individuale și acces pe baza sistemului clean hands.

_

Implică-te și tu în construcția primului Spital care va oferi îngrijire multidisciplinară copiilor bolnavi de cancer cu o donație recurentă pe platforma noastră de fundraising, Bursa de Fericire.

#NoiFacemUnSpital

Donează ACUM

Share on FacebookTweet about this on Twitter
5.07.2019 Nu sunt comentarii

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.