• en
  • fr
  • ro

Blog

Jurnal de Spital – o nouă etapă: instalațiile, compartimentarea și fațada

Cu puțin timp în urmă vă spuneam că am crescut într-un an cât alții în nouă. Mai exact, am crescut 9 niveluri (subsol, mezanin, parter și 6 etaje), atât cât are Spitalul, în doar un an de la turnarea fundației. Astăzi suntem gata cu structura, dar munca noastră abia a început.

Pornim vara cu o nouă etapă importantă pentru construcția Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Vineri, 14.06.2019, cutii și plicuri atent pregătite au fost în centrul atenției la sediul Biriș Goran SPARL, unde a avut loc deschiderea ofertelor pentru instalații, compartimentarea pentru interior și realizarea fațadei. De cealaltă parte de mesei, o Comisie de Selecție, formată din managerul de proiect, arhitectul spitalului, reprezentanți ai sponsorilor (OMV Petrom, Mastercard, Bureau Veritas) și reprezentanți ai Asociației Dăruiește Viață au analizat toate materialele primite.

IMG-20190618-WA0009

Șapte companii au depus oferte pentru această etapă a proiectului nostru, una dintre oferte fiind incompletă. Au fost reamintite criteriile de selecție, au fost notate toate ofertele financiare și au fost catalogate toate materialele trimise. În următoarele săptămâni vor fi analizate ofertele tehnice, se vor cere lămuriri, acolo unde este cazul, și va fi întocmită o listă scurtă de furnizori pentru a demara negocierile. Comisia noastră are muncă serioasă de făcut!

Știti deja, #NoiFacemUnSpital. Noi suntem peste 260.000 de oameni și creștem.
Poți intra în comunitate cu o donație pe platforma noastră de fundraising Bursa de Fericire.

Donează ACUM

Share on FacebookTweet about this on Twitter
19.06.2019 Nu sunt comentarii

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.