• en
 • fr
 • ro

Blog

Darul tau de Craciun: Daruieste Viata

Credem ca nicicand nu esti mai fericit decat atunci cand daruiesti, cand te gandesti la dorintele si la visurile celuilalt si il ajuti sa si le implineasca. Asa s-a nascut darul care daruieste, un cadou de Craciun care sa-l faca sa se simta special si pe cel care il daruieste, si pe cel care il primeste.

“Nimeni nu poate sa-ti spuna ce sa visezi, nici macar tu.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O carte despre o fereastra. Inchisa. Sau deschisa. Reala. & O bijuterie de argint, Malvensky Charms & Bursa de Fericire, facuta special pentru cei care stiu ca sunt fericiti atunci cand daruiesc.

De fapt, cel mai frumos cadou pentru cel mai bun prieten. Sau partener. Sau coleg. Sau pentru tine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Darul, asa cum l-am gandit noi, contine:

Cartea Fereastra – este povestea unui baietel care are o dorinta: sa deschida o fereastra despre care ceilalti ii spun ca nu poate fi deschisa. Doctorul care il ingrijeste inventeaza un joc: ii daruieste o bratara pe care il roaga sa o poarte pina cind isi va indeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezind, luptind, perseverind, baietelul reuseste imposibilul, descoperind miracolul increderii in sine si in ceilalti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bratara – Jocul doctorului devine real: la finalul cartii, cititorul gaseste bratara, cu un mesaj care il indeamna sa o poarte pina cind reuseste sa isi indeplineasca un vis. Bratara este cu adevarat magica pentru ca ii aminteste celui care o poarta sa faca ceva, oricit de mic, pentru a-si indeplini visul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un moment unic – Este momentul in care cel care il primeste se gindeste pentru o clipa la dorintele lui si la ce ar putea face sa le indeplineasca. E momentul care transforma bilantul clasic de sfarsit de an intr-o actiune constructiva: voi purta bratara pina cind voi reusi. E momentul in care realizezi ca e atit de simplu sa-ti pese de tine si de ceilalti. Este momentul in care cel care primeste acest cadou realizeaza cit e de special cel care i l-a facut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bucuria de a darui -Toate fondurile stranse din comercializarea acestui dar vor fi folosite in proiectele initiate de Asociatia Daruieste Viata. Alegand sa cumperi acest dar investesti in fericirea altora, devenind partener la bursadefericire.ro.

Pret pachet: 150 lei

Trimiteti comanda pe  contact@daruiesteviata.ro, insotita de dovada platii in contul asociatiei, adresa de livrare, numele destinatarului si numarul de telefon.

DARUIESTE  VIATA

Cod fiscal: 30563375
IBAN: RO 08 INGB 0000 9999 0317 5286
Banca: ING Bank, sucursala Bucuresti

Pentru eventuale nelamuriri: 0722 66 32 37

Credit foto: Alexandra Sandu

Fereastra: Autor Cristina Popov , Ilustratii: Gabi Popov, DTP: Roxana Sigalas

Share on FacebookTweet about this on Twitter
16.12.2014 7 comentarii
 • Lux 25.05.2015 at 16:52 / Răspunde

  Buna ziua,

  In primul rand felicitari pentru proiect si pentru initiativa! Cu adevarat o idee foarte buna.

  Spuneti-mi, va rog, daca bratara se poate strange suficient pentru manuta unui copil de 2 ani.

  Multumesc mult!

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.