• en
  • fr
  • ro

Blog

Alexandru Tomescu vizitează Șantierul Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică

Un nou susținător al inițiativei #NoiFacemUnSpital în vizită pe Șantier.
Marți, 2 iulie 2019, violonistul Alexandru Tomescu a venit pe Șantierul Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică pentru a vedea stadiul lucrărilor și pentru a aduce donațiile strânse în cadrul Turneului Stradivarius 2019.

_7507540

Vara aceasta, pentru prima dată într-o sală de concerte, prezența telefoanelor mobile a fost încurajată pentru câteva secunde, doar pentru a trimite SMS la 8864, cu mesajul SPITAL. S-a întâmplat în timpul Turneului Stradivarius 2019 – Vive la Musique când Alexandru Tomescu a îndemnat spectatorii să doneze prin SMS, dar și în urna prezentă la spectacole.

_7507554

 

_7507717

În timpul vizitei am discutat despre istoria proiectului nostru, despre cum a crescut construcția, dar și despre pașii următori: instalațiile, compartimentarea, designul fațadelor și echipamentele.

Mulțumim pentru vizită și pentru toată susținerea.

_

Photo credits: Enrico Brodoloni

Share on FacebookTweet about this on Twitter
3.07.2019 Un comentariu
  • Szabo Maria 2.08.2019 at 15:34 / Răspunde

    Ma bucur ca pot sa particip la acest proiect cu oameni si pentru oameni,felicitari si apreciere pentru inițiator și Sf Maria si fiul ei Isus sa va trimita in cale oameni cu posibilități si dăruire din prea putinul si prea multul lor!Eu va duc cu mine in Pelerinajele mele pe toți cei care dăruiți iubire semenilor voștri!Fie lăudat Isus si Mama Sa Sf Maria!Doamne ajuta!

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.