• en
  • fr
  • ro

Blog

Spitalul „Dăruiește Viață” | status proiect – august 2018

Dragul nostru Dăruitor,

Cu mare entuziasm te invităm să urmărești Jurnalul de Spital, să vezi cum se ridică Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

 

IMG-20180827-WA0009

 

S-a turnat jumătate din fundația spitalului, se lucrează acum la buncărele pentru radioterapie, zona de pregătire pacienți, culoare și casa liftului. În luna august s-au semnat planurile pentru neurochirurgie, planurile pentru zona de imagistică, RMN, CT, Ecografie și planurile pentru chirurgie oncologică.

 

IMG-20180808-WA0014

La începutul lunii august am primit și vizita Știrilor ProTV pe șantier. Alături de Alex Dima și Paula Herlo am zis cu toții, într-un glas: „România, te iubesc!” Asta este România pe care o iubim, cea în care construim spitale, îmbunătățim sistemul medical, oferim șanse la viață copiilor bolnavi de cancer.

Spitalul „Dăruiește Viață” va avea o suprafață de 12.000 mp și va include, pe lângă compartimentele de oncologie și radioterapie, un bloc operator modern, terapie intensivă, chirurgie și neurochirurgie. Campania de fundraising continuă și pregătim noi activări, evenimente și parteneriate de promovare.

Ne-am bucura să construiești alături de noi în continuare!

  • Donează online, lunar sau o singură dată, pe platforma noastră de strângere de fonduri. Investește în Fericire 
  • Comandă un produs din Colecțiile Bursa de Fericire, iar donația ta se transformă în cărămizi pentru Spitalul „Dăruiește Viață”.
  • Fă-ți campanie pe Bursa de Fericire. Poți crea propriul tău eveniment prin care, strângi fonduri pentru Spital cu ajutorul celor dragi și devii fundraiser al celui mai ambițios proiect de responsabilitate socială.
  • Inițiază/ continuă donația prin SMS cu mesajul SPITAL la 8864 (4 euro/lună) și/sau la 8844 (2 euro/lună).

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
30.08.2018 Nu sunt comentarii
Pe aceeasi tema:

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.