PROIECTE

raiffeisen
Raiffeisen Daruieste Viata
Estimare investitie: 18.000 euro (Fonduri Raiffeissen: 30.000 lei) 

Accuvein - aparatul ce face harta venelor corpului uman pentru ca probele de sange si tratamentele intravenoase sa fie usor realizate

Detalii 
daruim-speranta
Daruim speranta bolnavilor de cancer
 

Bolnavii de cancer au sansa de a beneficia GRATUIT de un tratament unic in acest moment in Romania, Radioterapie IMRT-VMAT, una dintre cele mai performante proceduri impotriva cancerului in momentul de fata.

Detalii 
cifrele
Cifrele daruiesc viata
Suma investita: 600.000 euro 

Construirea centrului de transplant medular in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti prin amenajarea a cinci camere sterile de transplant si a unui compartiment de pretransplant.

Detalii 
proiect_diagnostic
Subprogramul de diagnosticare a leucemiilor
 

Demersul Asociatiei Daruieste Viata a insemnat un pas in fata de 25 de ani pentru domeniul hemato-oncologic din Romania conducand la elaborarea Subprogramului de decontare a analizelor pentru diagnosticare, in cadrul Programului National de Oncologie.

Detalii 
proiecte_bursa
Bursa de Fericire
Suma investita: 1.000.000 euro 

Bursa de Fericire este platforma online de strangere de fonduri a Asociatiei Daruieste Viata, ce transparentizeaza investitiile companiilor sau persoanelor fizice in proiectele pentru dotarea si modernizarea centrelor oncologice din Romania.

Detalii 
proiecte_energie
Energie pentru o sansa la viata
Suma investita: 375.000 euro 

Proiectul "Energie pentru o sansa la viata - Modernizarea Laboratoarelor de Citogenetica Moleculara si Imunofenotipare din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Bucuresti" vizeaza crearea Centrului Regional Sud de diagnosticare in profunzime a cancerului de sange la copii si adulti, in cadrul Institutului Clinic Fundeni, cu efecte masurabile si pe termen lung.

Detalii 
proiecte_dar
Dar din dar se face viata
Suma investita: 400.000 euro 

In Romania 1 din 2 copii bolnavi de cancer moare. Asta si din cauza faptului ca sub o anumita varsta si greutate copiii nu pot face radioterapie in Romania, desi in alte tari aceasta este o procedura la ordinea zilei. Impreuna putem da sanse la viata acestor copii, suplinind ceea ce sistemul de sanatate din Romania este incapabil sa faca.

Detalii 
proiecte_pret
Pune pret pe viata
Suma investita: 34.000 euro 

Proiectul "Pune pret pe viata" a demarat din dorinta de a acorda dreptul la o viata demna pacientilor bolnavi de hemofilie. In Romania, acestia traiesc adevarate drame, spre deosebire de cei din alte tari europene care duc o viata normala datorita tratamentului profilactic eficace primit pana la varsta de 18 ani.

Detalii 
proiecte_viata
Viata incepe azi. Dotarea Maternitatii Pantelimon
Suma investita: 10.000 euro 

Proiectul "Viata incepe azi", demarat in parteneriat cu Horia Brenciu, a strans suma de 10.000 euro, bani cu care am dotat doua sali de nasteri la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti.

Detalii 
proiecte_timisoara
Nu ma ignora
Suma investita: 1.130.000 euro 

Nu ma ignora a fost o campanie unica prin obiectivul ambitios de a strange 1 milion de euro in 4 luni.

Detalii 
proiecte_cifrele
Cifrele inseamna viata
Suma investita: 800.000 euro 

Prin campania "Cifrele inseamna VIATA", desfasurata in decembrie 2011, am reusit sa strangem 800.000 euro, bani pe care i-am investit in construirea de zece camere sterile la Institutul Clinic Fundeni si cinci la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Detalii 
proiect_dv
Daruieste Viata
Suma investita: 317.000 euro 

Prin campania Daruieste Viata, al carei titlu a dat si numele asociatiei noastre, am realizat proiectul "Modernizarea Sectiei de Neonatologie Polizu".

Detalii 
proiecte_ordin
Schimbarea Ordinului de Ministru nr. 50/2004
 

Am obtinut schimbarea Ordinului de Ministru 50/2004 in Ordinul 1011/2011, pentru a trimite pacienti la tratament in strainatate intr-o procedura ce contine termene precise pentru rezolvarea dosarelor, capabila sa eficientizeze bugetul Ministerului Sanatatii si sa ofere sansa la viata.

Detalii