Tu cati copii ai salvat anul acesta? In fiecare zi, in Romania, un copil este diagnosticat cu cancer

5.000.000 euro
Spitalul de Urgenta pentru Copii Marie Curie are acum o sectie de oncologie pediatrica cu 31 de paturi, cu toalete la comun, o sectie care e pe acelasi palier cu o sectie de ORL. (lucru nepermis conform normelor medicale in vigoare)

De asemenea, spitalul beneficiaza de o sectie de chirurgie in care sunt operati si copii cu cancer. Exista si sectie de terapie intensiva care deserveste si sectia de oncologie.
Detaliile proiectului

Obiectiv: Creeaza alaturi de noi in Romania prima Clinica integrata de oncologie la Spitalul de Copii Marie Curie.

In Bucuresti, in acest moment nu exista un centru de tratare a copilului bolnav de cancer care sa beneficieze de toate serviciile necesare pe parcursul tratamentului acestuia: servicii de terapie intensiva, de chirurgie, de radioterapie si chimioterapie.

Centrul pe care vrem sa il construim la Spitalul de Urgenta pentru Copii Marie Curie cu sprijinul dumneavoastra, va avea 60 de paturi pentru chimioterapie, saloane cu toalete proprii, patru camere sterile (pentru tratarea pacientilor cu imunitate scazuta pe parcursul tratamentelor) si un compartiment de radioterapie. Copiii vor avea un spatiu de joaca cu biblioteca si cinema. Va fi primul centru din Bucuresti, integrat intr-un spital de pediatrie, capabil sa asigure tratament multidisciplinar copiilor bolnavi de cancer, cu impact in cresterea ratei de supravietuire.

Cum ne poti sprijini:

Redirectioneaza 20% din impozitul de profit datorat statului

Investeste online

Transfer bancar:
IBAN LEI: RO08 INGB 0000 9999 0317 5286, ING Bank, sucursala Bucuresti
IBAN EURO: RO68 INGB 0000 9999 0471 5148, ING Bank, sucursala Bucuresti

Prin SMS: doneaza lunar 2 euro pentru spitalul unde se vor trata copii cu cancer. SMS 2 EURO la 8844 cu mesajul “SPITAL” – suma alocata cauzei. Poti opri donatia lunara SPITAL STOP la 8844.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In reteaua Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA. Campania este realizata cu sprijinul Orange Romania si Vodafone Romania.

 

Ai intrebari legate de donatie? Te rugam sa iei legatura cu noi: 0729 999 777 sau contact@daruiesteviata.ro.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+