• en
  • fr
  • ro

Blog

Povestea celor care s-au implicat in dotarea cu televizoare a sectiei de Pediatrie de la Institutul Clinic Fundeni

Acum o luna am cerut pe Facebook 20 de televizoare pentru sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni! Am avut peste 10.700 de share-uri la aceasta postare.

WP_002353

Ne-au impresionat foarte mult povestile oamenilor care s-au implicat in aceasta campanie – fie cu bani, fie prin donarea unui televizor, fie prin convingerea altor persoane sa faca un gest de solidaritate.

Printre cei care ne-au donat televizoare se numara si un grup de medici care lucreza la o clinica privata. Initiatorul acestei actiuni a fost doctorul Sorin Ghinea. Acesta si-a facut rezidentiatul la Institutul Clinic Fundeni – sectia Pediatrie, asa ca a inteles foarte bine situatia si nu a putut ramane indiferent. Medicul si-a convins colegii cat este de important ca si micutii internati intr-un spital de stat sa beneficieze de conditii cat mai bune. Donatorii au scris pe cutia cu televizorul si mesaje pentru copii.

WP_002354

In tratamentul acestor copii nu este vorba doar de medicamente, este extrem de important si sa isi ocupe timpul cu o activitate nu foarte solicitanta pentru ca sunt total lipsiti de putere. Televizorul le ia, macar pentru cateva minute gandul de la perfuzii si de la faptul ca nu pot iesi afara la joaca pentru luni de zile.

Pentru ca s-a strans numarul necesar de televizoare, saptamana aceasta ne ocupam de montarea lor la Institutul Clinic Fundeni. Revenim cu amanunte de la fata locului.

Va multumim pentru ca ne-ati sustinut in actiunea noastra! Succesul si implicarea au fost peste asteptari.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
14.07.2014 Nu sunt comentarii

Etichete:,

Pe aceeasi tema:

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.