• ro

Blog

Poveste de … iunie cu zâne, prinți și prințese

Luna iunie este, în mod cert, o lună specială! O știu toți copiii și o știm și noi, cei mari. Și cum poti să petreci mai frumos prima săptămână din altfel decât aducând bucurii copiilor care au mai mare nevoie!? Drept urmare, eu, Alina și Alexandra ne-am luat bocelcuța în spinare și am plecat la drum. Dar nu oriunde, ci înspre secția de oncologie pediatrică de la Marie Curie.

DSC_4686

Iar acum, hai să vă spun un secret. Alina și Alexandra sunt de fapt două zâne, una mai talentată ca cealaltă – Alina pictează cu o răbdare de vis tatuaje magice cu Henna, iar Alexandra face fotografii pe care când le privești ele prind aripi. Și pentru că venea ziua copilului, ne-am gândit noi trei, împreună cu Dăruiește Viată să împărțim cadouri… Dar nu oricum, ci sub forma unor tatuaje cu Henna, bineînțeles!

DSC_4774

 

Când am poposit pe secție, am fost întâmpinate atât de copii, cât și de mămici, cu niște zâmbete care ne-au topit sufletul! Aparent, vestea că treceam pe la ei se răspândise peste tot și eram așteptate! Iar Alina, cum a ajuns, s-a și pus pe treabă! Ce a ieșit, puteți vedea în fotografiile Alexandrei – niște bijuterii demne de prinți și prințese.

 

Gabriela, care cochetează de ceva vreme cu pictatul și desenul, ne-a spus că vrea să învețe să facă și ea tatuaje cu Henna și că vede în Alina o adevărată artistă! Iar Maia ne-a mărturisit că i-a plăcut foarte mult pentru că a fost o zi diferită de toate celelalte, în care au avut o activitate nouă și că i-a plăcut mult de Alina care e foarte dragută și talentată. Iar băieții au primit și ei tatuaje tribale și tatuaje cu scorpioni!

 

DSC_4774

A fost o zi de poveste așa cum merită fiecare copil! Este extraordinar să dăruiești și să vezi bucuria pe care o aduci pe chipurile celorlalti! Fară doar și poate, să fii voluntar este unul din cele mai frumoase lucruri din lume!

Autor: Diana Maria Bran  – Coordonator voluntari Daruieste Viata

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
2.06.2017 Nu sunt comentarii

Etichete:, ,

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.