Blog

“Nimeni nu poate sa-ti spuna ce sa visezi, nici macar tu”

Ca sa daruiesti nu iti trebuie un motiv anume – poti face acest lucru tot anul, indiferent de moment, sau daca este vorba despre cel mai bun prieten, partener, coleg, sau chiar de tine.

10440261_10205968365356556_741631285144344430_n

Ne-am gandit la un dar cu totul special – o poveste despre o bijuterie care mai presus de orice, implineste visuri si deschide ferestre care de cele mai multe ori din diferite motive raman inchise.

Darul conceput de noi contine:

Cartea Fereastra – este povestea unui baietel care are o dorinta: sa deschida o fereastra despre care ceilalti ii spun ca nu poate fi deschisa. Doctorul care il ingrijeste inventeaza un joc: ii daruieste o bratara pe care il roaga sa o poarte pana cand isi va indeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezind, luptind, perseverind, baietelul reuseste imposibilul, descoperind miracolul increderii in sine si in ceilalti.

Bratara – Jocul doctorului devine real: la finalul cartii, cititorul gaseste bratara, cu un mesaj care il indeamna sa o poarte pana cand reuseste sa isi indeplineasca un vis. Bratara este cu adevarat magica pentru ca ii aminteste celui care o poarta sa faca ceva, oricat de mic, pentru a-si indeplini visul.

Un moment unic – Este momentul in care cel care il primeste se gandeste pentru o clipa la dorintele lui si la ce ar putea face sa le indeplineasca. E momentul care transforma bilantul clasic de sfarsit de an intr-o actiune constructiva: voi purta bratara pana cand voi reusi. E momentul in care realizezi ca e atat de simplu sa-ti pese de tine si de ceilalti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toti cei care vor face donatii in contul asociatei mai mari de 150 lei vor primi in lunile aprilie si mai un pachet cadou. Pentru detalii, puteti sa ne scrie pe contact@daruiesteviata.ro.

Credit foto: Alexandra Sandu
Fereastra: Autor Cristina Popov , Ilustratii: Gabi Popov, DTP: Roxana Sigalas

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
29.12.2014 3 comentarii
  • Daruieste viata | Laura Cosoi 15.02.2015 at 08:22 / Reply

    […] Am descoperit un dar cu totul special, despre care vreau sa-ti vorbesc si tie. Este special pentru ca tu il vei darui unei singure persoane, insa vei aduce bucurie si speranta in vietile multor altora. Este vorba despre cartea Fereastra de Cristina Popov. Este povestea unui baietel bolnav, care isi doreste sa deschida o fereastra pe care toti ceilalti o cred ferecata. Doctorul care il ingrijeste ii da in dar o bratara, pe care sa o poarte pana isi implineste visul, iar apoi sa o daruiasca, la randul lui, altcuiva. Bratara este magica si poate implini cu adevarat visurile celui ce crede cu adevarat in ele. Mai mult, la finalul cartii, cititorul poate gasi o astfel de bratara, dar si mesajul de a o purta pana cand, la fel ca baietul din carte, isi va implini visul. Bratara ii va aminti in fiecare zi celui care o poarta sa lupte pentru visul sau, dar si sa daruiasca speranta si sa-i ajute pe cei care sunt inca la inceput de drum. Mai multe despre campanie gasesti aici! […]

  • […] Acum, lasind gluma la o parte, ma bucur sincer pentru tot (mai putin pentru ecranul spart, evident). Povestea cu care am participat e “Fereastra”, un proiect “Daruieste viata”, si inca mai poate fi cumparata in varianta ei originala si completa, in romana, si cu o bratara minunata de aici: http://www.daruiesteviata.ro/nimeni-nu-poate-sa-ti-spuna-ce-sa-visezi-nici-macar-tu/ […]

Spune parerea ta