• ro

Blog

“Nimeni nu poate sa-ti spuna ce sa visezi, nici macar tu”

Ca sa daruiesti nu iti trebuie un motiv anume – poti face acest lucru tot anul, indiferent de moment, sau daca este vorba despre cel mai bun prieten, partener, coleg, sau chiar de tine.

10440261_10205968365356556_741631285144344430_n

Ne-am gandit la un dar cu totul special – o poveste despre o bijuterie care mai presus de orice, implineste visuri si deschide ferestre care de cele mai multe ori din diferite motive raman inchise.

Darul conceput de noi contine:

Cartea Fereastra – este povestea unui baietel care are o dorinta: sa deschida o fereastra despre care ceilalti ii spun ca nu poate fi deschisa. Doctorul care il ingrijeste inventeaza un joc: ii daruieste o bratara pe care il roaga sa o poarte pana cand isi va indeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezind, luptind, perseverind, baietelul reuseste imposibilul, descoperind miracolul increderii in sine si in ceilalti.

Bratara – Jocul doctorului devine real: la finalul cartii, cititorul gaseste bratara, cu un mesaj care il indeamna sa o poarte pana cand reuseste sa isi indeplineasca un vis. Bratara este cu adevarat magica pentru ca ii aminteste celui care o poarta sa faca ceva, oricat de mic, pentru a-si indeplini visul.

Un moment unic – Este momentul in care cel care il primeste se gandeste pentru o clipa la dorintele lui si la ce ar putea face sa le indeplineasca. E momentul care transforma bilantul clasic de sfarsit de an intr-o actiune constructiva: voi purta bratara pana cand voi reusi. E momentul in care realizezi ca e atat de simplu sa-ti pese de tine si de ceilalti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toti cei care vor face donatii in contul asociatei mai mari de 150 lei vor primi in lunile aprilie si mai un pachet cadou. Pentru detalii, puteti sa ne scrie pe contact@daruiesteviata.ro.

Credit foto: Alexandra Sandu
Fereastra: Autor Cristina Popov , Ilustratii: Gabi Popov, DTP: Roxana Sigalas

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
29.12.2014 3 comentarii

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.