• ro

Blog

Loredana, când ești tu fericită?

”Când fac daruri. Mamei îi dau mereu cadouri. Îi cumpăr flori, îi desenez ceva, îi fac felicitări…

Ce cadou ai făcut tu – recent – cuiva?

”I-am făcut Alinei, prietena mea, o brățară. ”

Ești fericită când TU primești daruri?

DA! (Fața i se luminează toată.)”

 

DSC_5961

O cheamă Loredana. Este internată în secția de oncologie a Spitalului de Copii Marie Curie. Azi, 8 august, împlinește 12 ani. E cochetă. Și delicată. Nu vrea să fie fotografiată oricum. Înainte de a începe să vorbim, își aranjează părul.

Pentru Loredana, fericirea înseamnă să facă daruri.  Mamei îi dăruiește mereu câte ceva. Flori, desene, felicitări. Toate – făcute de mâna ei sau cumpărate din banii de buzunar.  Celei mai bune prietene, Alina, i-a meșterit o brățară. Îi place la nebunie și să se joace în aer liber cu prietenii. Să alerge. Să meargă pe role.

Loredana este fericită și când capătă cadouri. De ziua ei, își dorește o cățelușă (neapărat bichon!), pe care o va boteza Lola. Și o pereche nouă de role. Și cotiere, și genunchiere, și cască. Pentru că, atunci când va ieși din spital, când va termina tratamentul, când își va veni în puteri, când se va ridica din scaunul cu rotile de care se ajută acum, Loredana va fi în stare să se-aventureze pe role – cu Lola ei dorită, cu tot – până la capătul lumii. Și înapoi.

Portret al fericirii, realizat de Ioana Revnic

Fericire surprinsă fotografic de Alexandra Sandu


Investește în Bursa de Fericire și construiește alături de Asociația Dăruiește Viață prima clinică integrată de oncologie și radioterapie, la Spitalul de Copii Marie Curie. Oferă-le copiilor diagnosticați cu cancer cele mai bune condiții de tratament, pentru a primi mai multe șanse la viață!
https://www.bursadefericire.ro/investeste

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
8.08.2017 Nu sunt comentarii
Pe aceeasi tema:

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.