• en
  • fr
  • ro

Blog

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

Daruieste Viata participa la campania de responsabilitate sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”

Ne-am inscris si la editia din acest an a campaniei de responsabilitate sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”

Pe 13 august 2015, in Bucuresti a debutat editia acesteia din 2015, ce se va desfasura in perioada 17 august – 25 octombrie.

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015

“Suntem prezenti in toate judetele tarii, cunoastem bine comunitatile in care activam si iubim copiii, motive pentru care, pentru al cincilea an consecutiv, le daruim bucurie si speranta,” a declarat Daniel Cirstea, directorul operational PROFI Rom Food. “In primii trei ani, am desfasurat singuri aceasta activitate, iar anul trecut ni s-au alaturat sase ONG-uri care cunosc bine problemele copiilor si stiu in ce fel ajutorul nostru poate da cele mai bune roade. Pentru ca lucrurile pe care le-am facut pana acum au dat roade, in acest an ni s-au alaturat in total 23 de ONG-uri cu proiecte care mai de care mai binevenite. Invitam acum lumea sa voteze care dintre aceste proiecte sa fie finantate cu premiile de la noi.”

Prezentate in detalilu la pagina http://profi.ro/salveaza_destine/, proiectele din acest an abordeaza probleme foarte variate, de la sanatatea copiilor si pana la prevenirea abandonului scolar sau eliminarea violentei din scoli.

Proiectul asociatiei noastre il gasiti aici:

Daruieste viata copiilor bolnavi de cancer

Cele trei premii sunt de 1 milion, 100.000 si respectiv 50.000 lei puse la dispozitie de catre PROFI si partenerii sai. Cei care vor decide prin vot numele castigatorilor sunt cumparatorii, care pot vota dintre proiectele incrise pe cel caruia ii vor acorda sprijinul lor.

Noi am castigat premiul acordat in editia 2014 a campaniei “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” si am inceput deja modernizarea sectiei de pediatrie a spitalului timisorean Louis Turcanu. Detalii despre acest proiect AICI

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
14.08.2015 Nu sunt comentarii

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.