• en
  • fr
  • ro

Blog

Când ești tu fericită, Maria?

Când ești tu fericită, Maria?

,,Sunt foarte fericită când mă machiez și când îmi fac unghiile. Mami ascunde de mine, prin casă, fardurile și ojele. Dar eu i le găsesc de fiecare dată. Îmi place să îmi fac unghii colorate din plastilină, din petale de flori, din… orice. Îmi mai place să modelez slime, să fac experimente, să inventez lucruri.”

DSC_5948

 

Maria (10 ani)

Pare fericită mai tot timpul. Privind-o, te molipsești de bucuria ei și zâmbești instantaneu. Când vorbește, se entuziasmează și parcă ar vrea să spună ceva cu fiecare bucățică din corp. E de puțină vreme în spital. Are o boală căreia medicii îi caută – încă – o cauză.

Pentru Maria, fericirea  înseamnă să se machieze și să își facă unghiile. Deocamdată, folosește fardurile și ojele mamei. Le găsește oriunde le-ar ascunde aceasta, prin casă. Dar când va crește, Maria își va deschide – în mod sigur! – un salon de machiaj. Eu voi fi una dintre clientele fidele.

Maria e fericită și când modelează slime. Când face experimente. Când se joacă. Sau când descoperă lucruri care-i pun mintea în alertă. Când inventează ceva.

Într-o zi, Maria are să inventeze leacul pentru orice boală. Vindecătorul de orice frică. Și un machiaj permanent – anti-tristețe.

Portret al fericirii, realizat de Ioana Revnic

Fericire surprinsă fotografic de Alexandra Sandu

–-

Maria este în investigații la Spitalul de Copii Marie Curie din București. Îi dorim multă, multă sănătate, să poată răspândi multă fericire în jur!
––
Investește în Bursa de Fericire și construiește alături de Asociația Dăruiește Viață prima clinică integrată de oncologie și radioterapie, la Spitalul de Copii Marie Curie. Oferă-le copiilor diagnosticați cu cancer cele mai bune condiții de tratament, pentru a primi mai multe șanse la viață!
https://www.bursadefericire.ro/investeste

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
3.08.2017 Nu sunt comentarii
Pe aceeasi tema:

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.