Recrutăm: Chief Information Officer pentru digitalizare Spital

Recrutăm: Chief Information Officer pentru digitalizare Spital

Căutăm un om care să gestioneze digitalizarea Spitalului și să coordoneze toate proiectele Dăruiește Viață care presupun tehnologie.

 

#NoiFacemUnSpital. Modern și digitalizat 

Noi construim primul spital național de copii, ridicat exclusiv din donații și sponsorizări. Spitalul care va trata copiii cu patologii grave și traumă. Prima clădire este aproape finalizată, însă aceasta este doar o componentă a Spitalului. Un spital modern presupune și echipamente medicale, aplicații software și procese operaționale care trebuie integrate astfel încât să ne împlinim misiunea de a oferi șanse în plus copiilor cu boli grave.

Ne dorim ca noul Spital să fie unul complet digitalizat și căutăm o persoană care să ne ajute să descurcăm ițele digitalizării și să coordoneze toate proiectele Dăruiește Viață care presupun tehnologie. În principal această persoană se va ocupa de digitalizarea Spitalului, dar va coordona și alte proiecte care implică tehnologia.

 

Ileana Cosânzeana sau Făt Frumos

Într-o lume de poveste, ne-am dori să o găsim pe Ileana Cosânzeana sau pe Făt Frumos care să aibă deja experiență anterioară de digitalizare în domeniul sănătății. El sau ea a ocupat o poziție de CIO într-un spital sau o clinică publică sau privată. Înțelege procesele din cadrul unei instituții medicale și are o viziune despre cum ar trebui să funcționeze un spital modern. Poate realiza o strategie de digitalizare pe care o poate apoi coordona spre implementare. Este la curent cu tehnologiile actuale (hardware, comunicații, software) și înțelege tehnologiile utilizate în domeniul medical, inclusiv echipamente de investigații.

Are o privire de ansamblu și poate defini o viziune și o strategie, dar în același timp este foarte ancorată în realitate și își poate sufleca mânecile pentru a livra rezultate concrete la nivel operațional (hands-on). Are deja o experiență considerabilă de project management în proiecte de complexitate mare și, în același timp, experiență considerabilă de analiză de business și optimizare de procese. A coordonat achiziții de echipamente hardware, echipamente medicale și aplicații software de valoare mare și poate gestiona singură un buget de achiziții. A coordonat o echipă de cel puțin cinci oameni, este un lider inspirațional și un bun negociator care poate gestiona conflicte în mod constructiv.

 

Realitatea

Înțelegem că este foarte posibil să nu-i găsim pe Ileana Cosânzeana sau pe Făt Frumos, așadar căutăm să găsim un coleg sau o colegă care să creadă în misiunea noastră de a oferi șanse în plus copiilor cu boli grave, să fie motivat să învețe ceea ce nu știe, să fie foarte hotărât să muncească pentru a depăși toate provocările pe care le va întâlni pentru a digitaliza spitalul pe care noi îl construim.

AUTONOMIE - căutăm o persoană autonomă, care își poate gestiona singură munca, cu minimă supraveghere.

OPTIMISM ȘI DETERMINARE - proiectul de digitalizare a spitalului va presupune multe provocări. Persoana pe care o căutăm trebuie să aibă energia interioară pentru a depăși aceste provocări.

VIZIUNE ȘI STRATEGIE - trebuie să poată defini o viziune articulată pentru viitorul digital al spitalului și să definească o strategie pentru implementarea acestei viziuni.

GÂNDIRE STRUCTURATĂ - trebuie să aibă capacitatea de a defini și structura probleme complexe.

PROJECT MANAGEMENT - trebuie să aibă experiență de project management, astfel încât să poată coordona și superviza implementarea proiectelor.

ANALIZĂ DE BUSINESS - trebuie să poată analiza și formaliza în mod structurat situația existentă, precum și cerințele detaliate pentru proiectele viitoare (cerințe hardware, cerințe software, integrări șamd).

ABILITĂȚI DE COMUNICARE - trebuie să fie un foarte bun comunicator (în scris și verbal).

LEADERSHIP - trebuie să fie un lider care poate motiva și inspira echipa proprie.

ENGLEZĂ - trebuie să cunoască bine limba engleză.

Orice trăsături apropiate de Ileana Cosânzeana sau Făt Frumos (descriși mai sus) constituie un plus, spre exemplu:

  • Experiența anterioară în domeniul sănătății;
  • Studii universitare în domeniul tehnologiei;
  • Experiență în domeniul dezvoltării de software;
  • Cunoștințe tehnice despre diversele echipamente medicale;
  • Etc.

Responsabilități

CIO-ul Dăruiește Viață va fi responsabil de:

  • Analiza situației existente în cadrul spitalului (AS-IS);
  • Definirea strategiei pentru digitalizarea spitalului (TO-BE);
  • Coordonarea proiectelor IT&C Dăruiește Viață (Project management);
  • Managementul furnizorilor (Vendor Management);
  • Derularea proceselor de achiziție IT&C;
  • Gestionarea echipei IT, inclusiv recrutarea acesteia, dacă va fi cazul.

Beneficii

  • Vei oferi șanse în plus copiilor cu boli grave;
  • Vei face parte dintr-o echipă care schimbă lumea;
  • Vei avea un salariu competitiv (la nivelul pieței).

Alte detalii

Locul de muncă: Primul Spital de copii construit în totalitate din donații (#NoiFacemUnSpital)

Locație: România, București

Durată: permanent, full-time 

 

CV-urile însoțite de o scrisoare de motivație se trimit la: recrutare@daruiesteviata.ro până la 30 aprilie 2022. 

 

Despre noi

De la înființare, Dăruiește Viață a oferit sprijin bolnavilor de cancer în relația cu autoritățile, a modernizat mai multe secții de oncologie din țară (Brașov, Timișoara, Cluj, București) și a demarat cel mai mare proiect de implicare socială din ultimii ani: construcția Spitalului de Copii de la București. În prezent, peste 350.000 de persoane fizice și peste 7.000 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital. Fondatoarele Asociației au schimbat un Ordin de Ministru pentru a facilita accesul pacienților cu boli grave la tratament în UE.

Dăruiește Viață s-a implicat activ și în perioada pandemiei de coronavirus, ridicând două unități modulare de triaj la Sibiu și la București, Spitalul Modular 1 Elias pentru pacienții cu COVID-19 (o investiție de aprox. 2.6 mil euro), Spitalul Modular 2 Piatra Neamț (o investiție de aprox. 2.7 mil euro) și sprijinind cu echipamente de protecție și echipamente medicale peste 140 de unități de îngrijire, din 102 orașe. În total, Dăruiește Viață, cu sprijinul donatorilor și sponsorilor, a distribuit 17 tone de echipamente de protecție în toată țara.


Donează pentru o șansă la viață

lei = 10 acțiuni