• en
  • fr
  • ro

Blog

6.5 mil. de euro strânși pe platforma online Bursa de Fericire

Construiește alături de noi prima clinică integrată de oncologie și radioterapie din România, la Spitalul de Copii Marie Curie din București – cel mai ambițios proiect de responsabilitate socială al momentului, cu impact în creșterea șanselor la Viață!

Clinica va avea 80 de paturi pentru chimioterapie, repartizate în ambulator și saloane cu toalete proprii, patru camere sterile și un compartiment de radioterapie la subsol. Va fi primul centru din București integrat într-un spital de pediatrie capabil să asigure tratament multidisciplinar copiilor bolnavi de cancer, cu impact în creșterea ratei de supraviețuire, care în România este de sub 50%, una din cele mai scăzute în țările UE.

Spitalul este unul al viitorului, proiectat să trateze copiii și peste 10 ani și peste 15 ani și trebuie implementat ca o entitate care să nu piardă bani (…) credem că un spital, ca să trateze oameni bolnavi, trebuie să fie el însuși sănătos. Să aibă niște circuite foarte clare, trebuie să fie amplasat astfel încât pacientul să beneficieze de tot ce are spitalul și tot ce se află în jur (…) Ideea este să construim un centru de excelență, pentru că un copil bolnav de cancer are nevoie de chirurgie, are nevoie de cardiologie. Este o clinică multidisciplinară„, spune Oana Gheorghiu, Vicepreședinte și co-fondator al Asociației Dăruiește viață.

Orice persoană care dorește să participe la ridicarea primului spital de stat realizat de un ONG din bani exclusiv privați poate să doneze bani, cumpărând acțiuni la Bursa de Fericire. Acționarii vor primi un certificat care atestă numărul de participații pe care le deține și periodic informări cu privire la cum anume au fost investiți banii săi în proiecte, dar și stadiul în care se află acestea.

Investește în Bursa de Fericire:

https://www.bursadefericire.ro/investeste

Peste 24.000 de Șanse la Viață oferite bolnavilor de cancer din România

6.5 mil. de euro strânși pe platforma online Bursa de Fericire

 

Infographic august 2017

Infographic realizat de agenția Idealist

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
21.08.2017 Nu sunt comentarii
Pe aceeasi tema:

Spune parerea ta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.